Voor u als ouder van een zorgintensief kind is het vast niet altijd even gemakkelijk om de gebaande paden te bewandelen. U moet er vaak vanaf wijken om de ontwikkeling van je kind niet te laten stagneren. Het kost veel energie en wanneer u maar enigszins denkt ‘ we zijn weer op de goede weg’, dient het volgende probleem of ontwikkelingsstilstand zich vaak alweer aan.

Er zijn zoveel wegen die er bewandeld kunnen worden voor uw kind, als iedereen maar met uw kind ”centraal” zoekt naar de juiste oplossingen.

Autismecentrum 2 Play is ontstaan voor de kinderen die vastlopen binnen het onderwijs en dit nodig hebben in combinatie met zorg. Er zal altijd per kind gekeken worden naar de benodigde balans tussen zorg en onderwijs.

Wij begrijpen dat het lastig is om dit in uw eentje aan te gaan. Hiervoor hebben wij een ouderadviseur in dienst. Zij kan u op verschillende manieren ondersteunen. Denk hierbij aan het aanwezig zijn bij gesprekken met gemeenten, het ondersteunen bij het aanvragen van beschikkingen, vervoer of onderwijs en natuurlijk is zij er ook om uw verhaal bij kwijt te kunnen.
Wilt u hierover meer informatie, dan kunt u ons mailen op info@centrum2play.nl.