Wat een feestje op je bord met deze versierde appelstukjes.

Wat heb ik nodig?

  • 2 (Granny Smith of andere soort) appels
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 25 gr pure chocolade
  • 1 theelepel cacaonibs
  • 1 eetlepel geschaafde amandelen

Mocht je geen cacaonibs of gescaafde amandelen in huis hebben kun je ook andere nootjes, chocola of fruit toevoegen.

Hoe maak ik het?

Stap 1:

Verwarm de chocolade au-bain-marie tot deze helemaal gesmolten is.

Wat is au-bain-marie?  http://www.ah.nl/allerhande/video/au-bain-marie-smelten/    

Stap 2:

Snijd de appel in partjes en verdeel deze oven een bord.

Stap 3:

Verwarm de pindakaas kort in de magnetron, zodat deze vloeibaar wordt.

Stap 4:

Verdeel nu de pindakaas en gesmolten chocolade over de partjes appel. Maak af met de cacaonibs en de geschaafde amandelen.